Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Eθελοντική αιμοδοσία στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

Σας μεταφέρω την ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας:

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων διοργανώνουμε τη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία  σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ,  τη Δευτέρα 18 Μαίου 2015 από τις 16:30 έως τις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Η δράση μας αυτή έχει ως στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος για τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς  του σχολείου μας. Η Τράπεζα αίματος της 1ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου κάλυψε   με 6 μονάδες αίματος τις ανάγκες που προέκυψαν από τον Οκτώβριο του 2014  μέχρι σήμερα.
Ως άνθρωποι και ως γονείς αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο θέμα με ιδιαίτερη ευαισθησία καθώς γνωρίζουμε ότι η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο. Με γνώμονα, λοιπόν, ότι η αιμοδοσία αποτελεί χειρονομία ανθρωπιάς, φροντίδας και αγάπης προς το συνάνθρωπό μας, καλούμε όλους εσάς που έχετε τη δυνατότητα να στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή για να κάνουμε δώρο ζωής σ’ αυτούς που τώρα το έχουν ανάγκη, αφήνοντας ταυτόχρονα παρακαταθήκη στα παιδιά μας.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  •  μπορούν να συμμετάσχουν εθελοντές από το συγγενικό, φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον των οικογενειών μας, ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι παιδιά που ανήκουν στο μαθητικό δυναμικό του σχολείου.
  •  οι αιμοδότες να έχουν μαζί τους την κάρτα εθελοντή αιμοδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου